JA51
JA-51
INICI
QUI SOM
SOCIAL
ESPORTIU
FÒRUM
BUTLLETINS
INSTAL·LACIONS
RESERVES
CONTACTA
ESTATUTS REGLAMENT

Ara farà 45 anys que un grup d’amics de Vacarisses vam començar un projecte amb una gran il.lusió, que es va materialitzar amb la compra d’uns terrenys per a construir el que avui és el nostre CLUB JA-51.

La nostra finalitat era tenir un lloc per a totes les famílies, on poder relacionar-se, fer esport, i un lloc on poder jugar els nostres fills i néts.

Avui tenim un lloc privilegiat al costat del carrer de la Barceloneta. Volem mantenir-lo i a poder ser ampliar-lo amb més activitats socials i esportives, amb la màxima integració de tots els veïns de Vacarisses.

Hem format una nova junta molt nombrosa, que creiem que representa les diferentes opinions, edats i necessitats del nostre CLUB. La junta està distribuïda en diverses àrees de responsabilitats, destacant la social, la d’esports i la d’ instal.lacions, i que ja han començat organitzant per un cantó trobades de socis amb esmorzars i dinars, i organitzant la molt esperada Escola de Pàdel, així com les reparacions de les pistes de tennis, pàdel i la pista poliesportiva.

Volem ser una junta oberta i demanem la vostra col.laboració i integració.

 

Sempre sereu benvinguts.

 

Un club de tots i per a tots!